Go Back

Spicy Grilled Salmon

Ingrediƫnten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel boter
  • 500 gram zalm
  • 0,5 theelepel zout
  • 0,5 theelepel peper
  • 1 theelepel cayennepeper of pittige paprika poeder
  • 1,5 theelepel oregano
  • 0,5 theelepel paprikapoeder
  • 0,5 theelepel gember
  • 0,5 theelepel uienpoeder
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel peterselie

Bereidingswijze

  • Snijd de zalm in blokjes.
  • Pak een grote kom en voeg daaraan toe: de gesneden zalm, olijfolie, het zout, de peper, cayennepeper, oregano, paprikapoeder, gember, uienpoeder en knoflookpoeder. Mix alles goed met elkaar en laat de zalm een uur of 2 marineren (niet noodzakelijk).
  • Smelt de boter in de pan en gril de zalm goudbruin.
  • Als de zalm aan alle kanten goed gegrild is zet je het vuur uit en sprinkel je er nog wat peterselie overheen.
  • Eet smakelijk!